Änglar och skyddsänglar


Änglar är flammor av ljus som sprider ljus, ovillkorlig kärlek, tröst och vägleder oss i svåra stunder när vi känner oss vilsna. Deras närhet är harmonisk, fridfull och kärleksfull.  De ser in i vår själ och vårt väsen och utan att döma ser de skönheten, kärleken och ljuset inom oss. De stärker oss själsligt och personligt.

Skyddsänglar
Det sägs att alla har en skyddsängel. Det spelar ingen roll varifrån man kommer ifrån eller vad man tror på. Skyddsängeln finns alltid där för dig, genom vått och torrt. Den finns där innan vi föds och efter vi lämnar vårt jordeliv.

Hur ensam du än må känna dig så finns din skyddsängel där för dig, nära.  Din skyddsängel älskar dig ovillkorligt, den vaktar din själ och hjälper dig att hålla dig på rätt kurs i livet. Du är alltid i främsta rummet för din skyddsängel. Du är älskad, värdefull, viktig och ditt liv har en djupare mening.

Kontakt
Änglavärldens budskap är lätta att känna igen, de ger vägledning som stärker själen, de lyfter oss och får oss att se vår fulla potential, vår mening med livet.  De kommunicerar enbart kärleksfulla, positiva och stärkande budskap. Här följer en meditation för kontakt med änglarna och/eller din skyddsängel:


Släck ner ljuset runt om dig och stäng av sådant som kan störa din lunga stund. Sätt dig ner bekvämt, tänd ett ljus och försök komma till ro. Fokusera din blick på ljusets låga och töm ditt sinne: Låt tankarna komma och gå som moln på himlen, låt dem flyga förbi utan att du fäster dig vid dem. Ta ett djupt andetag och på utandningen släpper du vardagens stress, press och krav. Låt känslorna flöda utan att fästa dig vid något. Öppna sedan dit hjärta och dina sinnen, be din ängel komma närmare.


Kanske uppfattar du små förnimmelser av olika slag. Det kan vara en känsla av stark kärlek, värme, harmoni, frid, helhet, tröst, trygghet, samhörighet eller känslan av vara del av något större. Förnimmer du inte något betyder det inte att du gjort något fel. Din ängel är med dig men visar sig för dig på ett sätt som passar dig i just den här stunden.

Nu är dags att berätta för din ängel vad du har på ditt hjärta, det kan handla om precis vad som helst, ingen fråga är för stor eller för liten. Änglarna verkar på det själsliga planet och kan hjälpa dig att se den större bilden, meningen med allt som händer runt omkring dig. Deras svar kan komma direkt som en känsla, bild, vindpust, smekning eller i efterhand genom andra människor eller situationer där du kan se olika tecken uppenbara sig. Du är alltid hörd och du kommer att få svar på ett eller annat sätt.


Avslutningsvis är det bra att veta att änglarna kommer vänta tills du ber om deras hjälp. De går under lagen om vår fria vilja. Änglarna kommer vänta tills du ber om deras hjälp. Vid olyckor och katastrofer kan de gå in utan att bli ombedd. Det man brukar kalla för att någon har haft änglavakt.